GiRiS....

1839 a kadar Türk Milletini delikanlica savas meydanlarinda durduramayan, yenemeyen barbar ve geri kalmis Batililar careyi; icimizdeki cürükleri kendi cikarlari dogrultusunda egitmekte ve kullanmakta buldular. Kullandiklari insanlara "JÖNTÜRKLER" denildi. Bunlar; Ingiliz ve Fransizlar tarafindan, Osmanliyi icten yikmak icin madden destekleniyor ve kullaniliyorlardi. JönTürkler; Türk Imparatorlugunun temel yapisina sinsi sinsi girerek, Osmanli Devletini icerden zehirledi. Tanzimat, 1. Mesrutiyet, 2. Mesrutiyet, vs..bu satilmislarin ürünü idiler. 1907 yilindan sonra ise; Osmanli imparatorlugunu kullanma ve sömürme isine Almanlar sahip ciktilar. Enver Pasa, Ingiliz ve Fransizlarin terkini ve Almanlarin kucagina oturmayi 30.000 Alman Altini karsiliginda baslatti. 1907 yilindan 1922 yilina kadar Alman sömürgesi idik. 1922 yilinda Ingiliz ve Fransizlarla yapilan gizli bir anlasma ile T.C. Devleti kuruldu ve 1943 yilina kadar Ingiliz ve Fransiz sömürgesi olarak yasadik. 1943 yilinda ABD ile yapilan anlasma ile, ABD sömürgesi yapildik. Genel Kurmayimiz, Dünyanin hicbir yerinde görülmemis olan arsivleri acmama islemini yaparak, Türk Milletinin bu satilmislik gerceklerini saklamak mi istemektedir. Evrensel hukuka göre arsivler 25 yildan fazla kapali tutulamaz. Bizim arsivlerimiz ise halen bizlerden saklanilmaktadir. Devletlerarasi yapilan anlasmalarin hepsini, bizde olmasa bile, bizimle anlasma yapan ülkelerin arsivlerinde bulmak mümkündür. iste bu dis arsivlere dayanarak, bize ögretilen TÜRK TARiHiNiN yalan oldugunu -hakli olarak- iddia edenler vardir. Bu Site deki makalelerin geneli sahsima ait degildir. Geneli alintidir. Kendime ait olanlarin altinda "mim" imzam vardir. iyi okumalar, irdelemeler ve arastirmalar dilegimle. mim

12 Temmuz 2005

60 Saniyelik Virüs


- Ya internete bağlandığım zaman yada internetten oyun oynarken bilgisayarınız 60 sn içinde kapatılacak diyor ve engelliyemiyosunda.Artık worm mu virüsmü anlayamadım nasıl halledileceğini bilen varsa ve yardımcı olursa ÇOK Memnun olrm ???
06-21-2005, 03:31 PM #2

- "Ya internete bağlandığım zaman yada internetten oyun oynarken bilgisayarınız 60 sn içinde kapatılacak diyor ve engelliyemiyosunda.Artık worm mu virüsmü anlayamadım nasıl halledileceğini bilen varsa ve yardımcı olursa ÇOK Memnun olurum ???"
Dostum windows Xp nin çıkardığı xp solucanları sayesinde bu sorununu halledebilirsin. bence sadece o solucanları yüklemenede gerek yok. makinene service pack 2 yi kur öyle bir sorunla bir daha karşılaşmazsın ama eğer service pack 2 cd n yoksa o zaman bana hemen bildir ben sana solucanları nasıl nerden indireceğini adresi ile nasıl kullanacağını anlatim...
06-21-2005, 03:53 PM #3

- Neyse Dostum Ben az Sonra Bilgisayar başından kalkmış olacam o nedenle en iyisi ne yapman gerektiğini anlatayım...
Öncelikle

BURAYI
tıklayarak programı indir. Ve D sürücüsüne veya Belgelerimin içine kaydet.

Daha Sonra

BURAYA
tıklayarak bu dosyayıda indir. bunuda aynı yere kaydet. bilgisayarını kapat ve sürekli F8 tuşuna basarak Güvenli kipte makineyi aç. Sonra o indirdiğin dosyalardan önce birincisini kur. daha sonra ikincisi ile tarama yap. makineni yeniden başlat. Sorun halledilmiş olur. Kolay Gelsin...
06-21-2005, 03:58 PM #4

- makinalarıma kurdum ama bir makinamda gene aynı şeyi yaptı ne yapmam gerekir
06-22-2005, 12:38 AM #7

- verdiğim bilgiler bir işe yaradıysa ne mutlu bana.
06-22-2005, 02:33 PM #8

- Bilgisayarın da WormBlaster ve/veya Win32 Sasser besleyen arkadaşlar eğer çalışmanız sırasında karşınıza geri sayım penceresi geliyorsa ve bilgisayarınızı o an kapatmak istemiyorsanız.. Başlat menüsünden çalıştır'a girin ve "shutdown -a" yazarak Kapatma işlemini Başarızıslıkla sonlandıra bilirsiniz. Eğer Klavyeniz bu kadar hızlı değilse Bilgisayarınızın o anki saat yada tarihini geri alın 1 sene geri alın yada 1 saat fark etmez göreceksinizki süre belirlemiş olduğunuz tarih kadar uzamış. Tabi bu Çözüm değil!! Gülencocuk, patch ve cleantool link'ini vermiş zaten Güvenli modda açtığınız da servislerin tümü devre dışı kalıyor.. fakat worm bulaşmış pc lerde her zaman değil ama worm un etkilediği ve sayımın başladığı servis aktif olabiliyor bunun için kontrol şart.
Denetim Masası için den Yönetimsel araçlara girin açılan pencere de hizmetler bölümüne tıklayarak "REMOTE procedure Call (RPC) Locator'ü Devre dışı bırakın PC mizi kapatan da bu servis zatiii.. Daha sonra patch felan işte Kolay gelsin....
06-22-2005, 03:05 PM #9

- Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim. eminimki birçok kişiyi bu sıkıntıdan kurtarmada çok işe yarayacak bu bilgiler. emeğine ellerine sağlık... bilgi paylaşımının devamını bekliyoruz.
06-27-2005, 02:38 PM #10

- kardeş sorun virus değil donanımsal bir hatam var . bağlantı aygıtın ne ise (56k modem,ethernet yada usb ) donanımı kaldırıp yeniden yükleyerek sorunu halledebilirsin.

- bunun tek nedeni bence virus.böyle bir virus var hatta Alman bir hacker tarafından yapılmış.virusu silmek için nortonu yükleyip güncellemek ve sistemi virus taramasından geçirmek.