GiRiS....

1839 a kadar Türk Milletini delikanlica savas meydanlarinda durduramayan, yenemeyen barbar ve geri kalmis Batililar careyi; icimizdeki cürükleri kendi cikarlari dogrultusunda egitmekte ve kullanmakta buldular. Kullandiklari insanlara "JÖNTÜRKLER" denildi. Bunlar; Ingiliz ve Fransizlar tarafindan, Osmanliyi icten yikmak icin madden destekleniyor ve kullaniliyorlardi. JönTürkler; Türk Imparatorlugunun temel yapisina sinsi sinsi girerek, Osmanli Devletini icerden zehirledi. Tanzimat, 1. Mesrutiyet, 2. Mesrutiyet, vs..bu satilmislarin ürünü idiler. 1907 yilindan sonra ise; Osmanli imparatorlugunu kullanma ve sömürme isine Almanlar sahip ciktilar. Enver Pasa, Ingiliz ve Fransizlarin terkini ve Almanlarin kucagina oturmayi 30.000 Alman Altini karsiliginda baslatti. 1907 yilindan 1922 yilina kadar Alman sömürgesi idik. 1922 yilinda Ingiliz ve Fransizlarla yapilan gizli bir anlasma ile T.C. Devleti kuruldu ve 1943 yilina kadar Ingiliz ve Fransiz sömürgesi olarak yasadik. 1943 yilinda ABD ile yapilan anlasma ile, ABD sömürgesi yapildik. Genel Kurmayimiz, Dünyanin hicbir yerinde görülmemis olan arsivleri acmama islemini yaparak, Türk Milletinin bu satilmislik gerceklerini saklamak mi istemektedir. Evrensel hukuka göre arsivler 25 yildan fazla kapali tutulamaz. Bizim arsivlerimiz ise halen bizlerden saklanilmaktadir. Devletlerarasi yapilan anlasmalarin hepsini, bizde olmasa bile, bizimle anlasma yapan ülkelerin arsivlerinde bulmak mümkündür. iste bu dis arsivlere dayanarak, bize ögretilen TÜRK TARiHiNiN yalan oldugunu -hakli olarak- iddia edenler vardir. Bu Site deki makalelerin geneli sahsima ait degildir. Geneli alintidir. Kendime ait olanlarin altinda "mim" imzam vardir. iyi okumalar, irdelemeler ve arastirmalar dilegimle. mim

13 Temmuz 2005

E-mail Makinesi (e-mail Matik) - TOPLU-MAIL

*** E-mail Makinesi (e-mail Matik) ne yapar?

emailMatik\'in benzer diğer programlara göre üstünlüğü aşağıdaki tüm işlevleri bir arada yapabilmesidir.

Email Adresi Toplama İlgilendiğiniz konu hakkında yazılmış sınırsız sayıdaki web sitesini ziyaret eder ve bu sayfalardaki email adreslerini toplar.
Email Adresi Doğrulama Topladığınız email adreslerini adreslere ait "server" larla iletişime geçerek doğrular, problemli veya yanlış adresleri işaretleyerek size silme fırsatı verir.
Email Düzenleme Topladığınız email adreslerini milyonlarca adres kapasiteli veri tabanında tutar.Email adreslerinin hangi anahtar kelimelerle ve hangi web sitesinden toplandığını ve kaç kere email gönderildiğini kayda alır..
Email gönderme Tek bir tuş ile bütün veya seçtiğiniz adreslere hazıladığınız emaili gönderir. emailMatik kendi içinde bir email "server" barındırdığı için, sizin bir ISP den "server" kiralamanıza ihtiyacınız yoktur.

Nasıl Çalışır ?

EmailMatik tıpkı arama motorlarında yaptığınız gibi, anahtar kelimeler yazmanızla arama yapar. Bunu yaparken sizin seçiminize göre en tanınmış arama motorları Yahoo, Google veya Altavista\'yı kullanır. Program sizin verdiğiniz anahtar kelimeler çerçevesinde, arama yaptığı sayfalarda bulunan tüm emailleri toplar. (seçiminize göre sayfaya bağlı linkleride tarar) Topladığı mailleri alfabetik sıraya göre dizerek hangi sayfadan bulduğunu, anahtar kelimenizi ve toplama tarihini de belirterek daha önceden açtığınız dosyaya yazar. Daha sonra ise Email mesaj bölümünde hazırladığınız emaili listedeki kişilere veya seçtiğiniz kişilere kişiye özel olarak gönderir.

emailMatik\'in kullanımı

Email Liste ve Email Mesaj adlı iki ana bölümden oluşur. "Email Liste" bölümü emailleri toplamanıza, kontrol etmenize ve düzenlemenize yarar. "Email Mesaj" bölümü ise göndereceğiniz mesajları hazırlamaya yarar.

Email Liste Bölümü

Programı kullanmaya başlarken öncelikle bir Email Liste dosyası açmanız gerekmektedir. Programı ilk kullanımınızda açtığınız dosyaya isim vermezseniz "default.list" adlı bir dosya açılacaktır. Dilerseniz bu ismi değiştirebilirsiniz. Programın bu bölümü email adreslerinizi saklayacağınız bölümdür. Bu bölüme emaillerinizi depo etmenin dört yolu vardır.
1)Elle tek email kaydetmek.
"Yeni emai"l butonuna basınız. Email yazan boşluğa gireceğiniz email adresini yazınız. Gerekli ise diğer boşlukları doldurunuz ve kaydet butonuna basınız.
2)Text dosyasından transfer etmek.
Dosya menusunden "İmport butonuna basınız. Bilgisayarınızda emaillerinizin bulunduğu "txt" uzantılı dosyayı bulup üzerine geliniz. İmport butonuna bastığınızda emailler emailMatik\'e aktarılacaktır.
3)Outlook\'tan email transfer etmek.
Bunun için önce maillerinizi Outlook\'tan (Comma separated Values) CSV formatında export etmeniz gerekiyor.
Bu işlemi Outlook\'ta yapmak için: Dosya > Al ve Ver > Dosyaya Verme > Virgülle Ayrılımış Değerler\'i takip ederek adreslerinizin olduğu dosyayı tıklayıp İleri düğmesine basın. Gözat ı tıklayıp dosyaya bir isim vererek bilgisayarınızda herhangi bir yere kayıt edin ve İLERİ ye basın. Önünüze çıkan sayfada Özel alanları eşleştir i tıklayarak sol pencerede bulacağınız e-posta adresi yazısını sağ pencereye aktarın, Tamam a ve sonrada Son düğmesine basın. Emailleriniz CSV formatında bir dosya haline gelecektir. Şimdi emailMatiki programını açarak dosya bölümünden İmport bölümüne gelin. Açılan pencerede az önce CSV olarak kaydettiğiniz dosyayı bulun ve üzerine gelin. Daha sonra "İmport" butonuna bastığınızda adreslerinizin emailMatik programına alındığını göreceksiniz.
4)EmailMatik\'in bulduğu emailleri kaydetmek.
Geçerli bir "list uzantılı dosya açınız. Email ara butonuna basınız. Emailmatik bulduğu tüm emailleri otomatik olarak açtığınız dosyaya kaydedecektir.

Arama Nasıl Yapılır ?

Eğer anahtar kelime vererek email arayacaksanız arama motorlarının kurallarını kullanmak size kolaylık sağlayacaktır.
Örnek: Basın mensuplarının emaillerini arıyorsanız basın ve mensupları kelimelerini arada bir boşlukla ayrı ayrı yazmanız size zaman kaybettirecek ve gereksiz emailler toplayacaktır. Ama "basın mensupları" şeklinde yazarak arama yaparsanız daha doğru sonuca ulaşabilirsiniz.
Belirli bir web sayfasında email ararken ise arayacağınız linkin adını biliyorsanız direkt yazmanız size zaman kazandıracaktır.
Örnek: Diyelim milletvekillerinin email adreslerini bulmak istiyorsunuz.http://www.tbmm.gov.tr yazarak ararsanız gereksiz yere zaman kaybedersiniz. Önce adresini bildiğiniz bu sayfaya giderek email adreslerinin bulunduğu linki bulup arama boşluğuna direkt bu adresi (http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/e_posta.uye_e_posta) yazarsanız 30 saniye içinde tüm emaillere ulaşabilirsiniz.

Email Mesaj Bölümü

Email Mesaj bölümünü kullanabilmeniz için öncelikle bir Email Mesaj dosyası açmanız gerekmektedir. Programı ilk kullanımınızda açtığınız dosyaya isim vermezseniz "default.email" adlı bir dosya açılacaktır. Dilerseniz bu ismi değiştirebilirsiniz. Daha sonra ise bu sayfadaki küçük yardımları kullanarak göndereceğiniz emaili hazırlayabilirsiniz. Email Mesaj sayfasını tek tek göndereceğiniz mailler ve test için kullanabilirsiniz.
Birden çok mail göndermek istediğinizde ise Email Masaj sayfasını kaydederek Email Liste sayfasına dönmeniz gerekmeltedir..

Şahsa özel email gönderme

n emailMatik bazı özel komutlarla alıcının şahsına,emailin konusu ve mesajın ana bölümünde görülebilecek şekilde alıcının takma adı,adı,alan adı ve email adresini içeren özel emailler gönderebilir.
Bu özel komutlar <## ve ##> işaretleri arasına yazılmalıdır.
Açıklamalar:
alias Takma ad \'@\' işaretinden önce olan kısımdır.
name Alıcının adı.Eğer yoksa takma adı görünür.
domain Alan adı \'@\' işaretinden sonra gelen kısımdır.
email Alıcının email adresidir.
İsteğe bağlı bölümler :
Örneğin,alıcının email adresi john@talklet.com ise aşağıdaki komutu yazdığımızda
Merhaba <##name initial##>, alan adınız<##domain capital##>.
alıcı bunu
merhaba john alan adınız talklet
şeklinde görülür
DOWLOAD ETMEK İÇİN

BURAYA Tıklayın...

Version 2.90 Windows 98/XP/ME/2000
Version 4.08 Yeni hızlı versiyon Windows XP/ME/2000 (98 de çalışmaz)

Maillist oluşturmanızda toplu mail Göndermenizde Şimdiden MailxSender ve Azrail giBi programları Sollamış durumda
alıntıdır

********************

** Toplu Mail Atmak

n Aynı Anda 1.000.000 kişiye mail atmak istermisiniz İstersiniz istersiniz eminimki istersiniz. Bunu Nasıl Yapacağınız Anlatim. Önce Aşağıdaki
GuLeN{^{-_-}^}CoCuK resmini tıklayıp Programı download edin.
Daha Sonra Programı Makinenize Kurun ve çalıştırın. mail listinizi ekleyin daha sonrada mailinizi yazıp Gönderin. Yapamayan Çıkarsa mesaj yazsınlar resimli olarak kurulumunu ve kullanımını anlatabilirim..
Ayrıca Programı Register Etmek için
Username: Gulencocuk
Serial Number : 4A87-3D23-1F59-B545-8076-521D-2001-66E1-1BA3-403E
Kolay Gelsin...