GiRiS....

1839 a kadar Türk Milletini delikanlica savas meydanlarinda durduramayan, yenemeyen barbar ve geri kalmis Batililar careyi; icimizdeki cürükleri kendi cikarlari dogrultusunda egitmekte ve kullanmakta buldular. Kullandiklari insanlara "JÖNTÜRKLER" denildi. Bunlar; Ingiliz ve Fransizlar tarafindan, Osmanliyi icten yikmak icin madden destekleniyor ve kullaniliyorlardi. JönTürkler; Türk Imparatorlugunun temel yapisina sinsi sinsi girerek, Osmanli Devletini icerden zehirledi. Tanzimat, 1. Mesrutiyet, 2. Mesrutiyet, vs..bu satilmislarin ürünü idiler. 1907 yilindan sonra ise; Osmanli imparatorlugunu kullanma ve sömürme isine Almanlar sahip ciktilar. Enver Pasa, Ingiliz ve Fransizlarin terkini ve Almanlarin kucagina oturmayi 30.000 Alman Altini karsiliginda baslatti. 1907 yilindan 1922 yilina kadar Alman sömürgesi idik. 1922 yilinda Ingiliz ve Fransizlarla yapilan gizli bir anlasma ile T.C. Devleti kuruldu ve 1943 yilina kadar Ingiliz ve Fransiz sömürgesi olarak yasadik. 1943 yilinda ABD ile yapilan anlasma ile, ABD sömürgesi yapildik. Genel Kurmayimiz, Dünyanin hicbir yerinde görülmemis olan arsivleri acmama islemini yaparak, Türk Milletinin bu satilmislik gerceklerini saklamak mi istemektedir. Evrensel hukuka göre arsivler 25 yildan fazla kapali tutulamaz. Bizim arsivlerimiz ise halen bizlerden saklanilmaktadir. Devletlerarasi yapilan anlasmalarin hepsini, bizde olmasa bile, bizimle anlasma yapan ülkelerin arsivlerinde bulmak mümkündür. iste bu dis arsivlere dayanarak, bize ögretilen TÜRK TARiHiNiN yalan oldugunu -hakli olarak- iddia edenler vardir. Bu Site deki makalelerin geneli sahsima ait degildir. Geneli alintidir. Kendime ait olanlarin altinda "mim" imzam vardir. iyi okumalar, irdelemeler ve arastirmalar dilegimle. mim

13 Temmuz 2005

Longhorn PC

quisimodo
Administrator
Giriş Tarihi: May 2005
Nerden: İZMİR
HP, Microsoft'un yakında çıkacak işletim sistemi Longhorn'a hazırlık olarak, gelişmiş güvenlik yeteneğine ve desteğine sahip, yeni masaüstü bilgisayarlarını ve iş istasyonlarını duyurdu. HP, Microsoft'un yakın gelecekte piyasaya süreceği yeni işletim sistemi Longhorn'un gelişmiş güvenlik özelliklerine uyumlu, ilk kurumsal masaüstü bilgisayarlarının ve iş istasyonlarının duyurusunu yaptı.
HP'nin piyasaya sürdüğü yeni masaüstü bilgisayarlar, hem Microsoft'un güvenlik koşullarına uygun olarak, hem de kurumsal kullanıcıların, Microsoft x64 Edition'ları farklı platformlarda kullanabilmelerini destekleyecek şekilde geliştirildi.

Kurumsal kullanıcılara yönelik olan ve gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip yeni masaüstü bilgisayarlar ve iş istasyonları, Microsoft'un yeni işletim sistemi Longhorn'un yeni nesil özelliklerinden yararlanacak şekilde tasarlandı. HP aynı zamanda, Microsoft Windows x64 Edition işletim sisteminin

desteğiyle, HP ProLiant sunucuların, yeni masaüstü bilgisayarların ve iş istasyonlarının sistem performansını da geliştiriyor.
HP Masaüstü Bilgisayarlarda, İlk Öncelik Güvenlik
Kullanıcıların, kurumsal bilgi işlem sistemlerinin güvenliğini korumalarına yardımcı olmak için tasarlanmış yeni HP Compaq dc7600 masaüstü bilgisayarlar, ilk kez, standart olarak HP ProtectTools dahili güvenlik yongası ile satılacak. Broadcom tarafından geliştirilen yonga, kullanıcılara, donanım tabanlı şifreleme olanağı, gelişmiş veri güvenliği ve sistem erişimi sağlayacak.
HP, Trusted Computing Group'un "Trusted Platform Module 1.2" standartlarına uygun olarak geliştirilen yeni yonga ile, Microsoft Longhorn'da olması beklenen yeni güvenlik özelliklerine uyumlu ilk masaüstü bilgisayarı piyasaya sunmuş olacak.
HP, Microsoft Windows XP Professional x64 Edition'ı, yeni AMD tabanlı kurumsal masaüstü bilgisayarlarda ve profesyonel iş istasyonlarında; Microsoft Windows Server 2003 x64 Edition'ları ise HP ProLiant sunucularında destekliyor.
Longhorn'a hazırlık olarak gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip masaüstü bilgisayar ve iş istasyonları şöyle:
Yeni HP dc7600, gelişmiş güvenlik özelliklerine ek olarak, yeni nesil entegre grafik, çift kanallı DDR2 bellek ve çift çekirdekli işlemci destekli SATA II sabit sürücülü yeni Intel® 945G chipset ile, kullanıcılara çok daha yüksek performans sunuyor.
Kurumsal masaüstü bilgisayar HP dx5150'nin performansı, AMD işlemcilerle (AMD Sempron™ 3000+ ve AMD Athlon™ 64 4000+) güçlendirildi. Cihazın performansı, çift kanallı DDR400 bellek, seri ATA sabit sürücü ve bir x16 PCI-Express yuvasıyla artırıldı.
Yeni iş istasyonu HP xw4300, görseller üzerinde eş zamanlı değişiklikler yapan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere 8 GB'lik belleğe sahip. 4 GB'den yüksek belleğe sahip bir işletim sistemiyle, 64-bitlik işlemcinin birleşmesi, HP xw4300'ün performansının çok yüksek olmasını sağlıyor.
(Hürriyetim)
06-09-2005, 09:15 PM #2

mehmetefe
Üye
Giriş Tarihi: Jun 2005
Nerden: İzmir
Longhorn da neredeyse efsane oldu,bir türlü piyasaya süremediler.Ya güvenlik açıklarından korkuyorlar ya da Win XP den daha çok para kazanmayı istiyorlar.
07-02-2005, 02:00 PM #5

stage_35
Üye
Tarihi: Jun 2005
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi mehmetefe
Longhorn da neredeyse efsane oldu,bir türlü piyasaya süremediler.Ya güvenlik açıklarından korkuyorlar ya da Win XP den daha çok para kazanmayı istiyorlar.
dedıklerın dogru arkadasım muhakkak bu ısın ıcınde bır pıslık var.